Menu Sluiten

Walking Dead T-shirt | softw#50

The Walking Dead T-Shirt

 
Een serie, voortgekomen uit een comic, over zombies. Maar dat wist je al, anders kan je net zo goed meteen stoppen met verder lezen en ergens anders een leven zoeken.

The Walking Dead heeft een behoorlijk grote fanbase over heel de wereld. Waarom? Weet ik veel. Het is vermakelijk. Er zitten zombies in. Het is niet overdreven eng.  En er zitten zombies in.

Ook veranderd het plot nog weleens en verdwijnen hoofdrolspelers. Zo is gelukkig dat zeikende wijf ook dood. Zou je niet verwachten, maar is toch gebeurt. Of die ene zombie, brrrr die was echt eng.

En omdat 21 december er met rasse schrede aan komt, kan je beter snel deze serie gaan volgen. Koop die vorige twee seizoenen en leer alle kneepjes van het verslaan van de zombienatie. Ze komen eraan en wij gaan er allemaal aan. Op een paar na natuurlijk.

Als je nu al wil weten wie in je omgeving geschikt is om op 21 december bij aan te sluiten tegen het gevecht tegen deze bloeddorstige motherf*ckers, kijk dan goed of je ze in een van deze shirts ziet lopen.

Voor de echte fan natuurlijk een must om te hebben. Voor de normale sterfelijke mens een goed plan om stiekem toch aan te schaffen. Voor de toekomstige zombie een goed shirt om het vertrouwen van die domme mensen te verkrijgen.

Mocht je geen geld of zin hebben om een Walking Dead T-shirt aan te schaffen, dan volgen hier een aantal tips om je voor te bereiden op de zombie apocalypse. (vrij vertaald van CBSNEWS)

Tips voor de Zombie Apocalypse

  1. Maak een noodpakket: Dus T-shirt, mes, water, eten (bonen ofzo), schone onderbroek en een radio op batterijen (welke toch niet werkt)
  2. Zorg voor genoeg drugs: Als je er net zo bij loopt als een zombie dan mogen ze zichzelf nog wel eens vergissen
  3. Vergeet je paspoort niet: misschien word je toch een zombie en dan kunnen ze je later nog identificeren
  4. Heb een back-up plan: je eigen door je kop schieten bijvoorbeeld, dan word je ook geen zombie
  5. Maak een evacuatieplan: run nigga

 

The Walking Dead T-shirts

De shirts zijn te verkrijgen bij teesforall.

3 – Stay in the house Carl


Het vervelende zoontje, waarvan je ook hoopt dat hij snel het loodje gaat leggen omdat hij toch een beetje te stoer gaat proberen te doen.

2 – Walking Dead Target T-shirt


Het hoofd, het hoofd, het hoofd. Het is niet moeilijk om te onthouden. Koop dit shirt voor je vrienden, buren en schoonmoeder waarvan je verwacht dat ze snel prooi zullen worden van de zombies. Dan weet iedereen waar ze geraakt moeten worden.
(targetpractice mag, maar word afgeraden)

1 – Fight the dead, fear the living


Het top shirt van deze week, die zombies zijn zo slecht nog niet. In ieder geval niet vergeleken met al die mafkezen die tegenwoordig op de aardkloot rondlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *