Menu Sluiten

Facebookshirt

Op facebook heb je heel veel verschillende mensen, in allerlei soorten en maten.
Je begint met je maten, maar al snel moet je op zoek gaan naar mensen uit je verleden.
Facebook helpt je daar graag bij, vul een e-mail adres in en zij zoeken iedereen die je ooit een e-mail hebt gestuurd.

Daarna komt facebook ook nog eens met een stapel mensen aangezet van wie zij denken dat je er vrienden mee moet worden. Dit is dan op basis van ‘wederzijdse’ vrienden, of op basis van een locatie waar je ooit heel snel naar de toilet bent geweest en toevallig bent ingeklokt door je mobiele app.
Het kan ook zijn dat je echt mensen gaat zoeken die je al jaren niet meer hebt gezien, maar wie je toch nog graag wil spreken, of van wie je nog geld krijgt. Voor facebook is niets geheim. En dat weten we ook, daar moet je niet over zeuren.
Dus niet zeiken als je er ineens achterkomt dat je vriendin vroeger niet zo netjes was als ze zich nu voordoet.
Sex met je vriendin

Ben jij een van die mongolen die de debiele spelletjes graag speelt en niet uitgelachen wilt worden, zorg dan dat er geen notificaties verstuurd worden als je een nieuwe groente hebt ontdekt.
Wordt je zelf gek van deze mensen, en mensen die zaken posten zoals ‘Alweer jeuk aan mijn ballen, ff krabben’, dan kan je deze mensen gewoon blokkeren.
Een functie die in het echte leven nog niet bestaat.

Hoe meer vrienden en likes je hebt, hoe interessanter je bent. Dat is dan weer wel als in het echte leven. De ‘populaire’ kinderen op school hadden ook altijd veel vriendjes en vriendinnetjes en werden door iedereen tof gevonden.
Was jij ook niet zo? Nee heh, voor facebook bestaat er een oplossing. Voor 18 dollar heb je al 250 likes voor je facebook status. En voor 31 dollar zijn er toch 500 mensen die je nieuwe profielfoto met je puistenkop wel leuk vinden. (get-likes.com)

Als je dan toch een grote vriendengroep hebt, dan moet je daar ook gebruik van maken.
De kans is namelijk groot dat je dan al 1 of meerdere getinte vrienden hebt, niet die van Opsporing Verzocht, maar nog een paar tinten donkerder. Dan kan je aan iedereen laten zien dat je geen racist bent en dat die Lonsdale trui echt alleen maar voor het boksen is.
Ik ben niet racistisch, echt nie

Alle bovenstaande facebookshirts zijn te koop bij Tshirthell.com en kosten slechts 22 dollar per stuk en veel meer likes in het echte leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *